Agenda

Ook na uw pensionering kunt u lid blijven/worden van de Personeelsvereniging COB. Het kan u voordeel bieden bij:Activiteitenagenda

2020

20 september

15.00 uur

Theatervoorstelling De Gijzeling

Door theatergroep Firma MES

In Paard Prinsegracht 12, 2512 GA Den Haag

In 1974 stond Nederland vijf dagen op zijn kop door drie Japanse terroristen die elf personen gijzelden. Ze eisten een miljoen dollar, een Boeing 737 en de vrijlating van een gevangen genomen kameraad. Met een hoop gestuntel en heldhaftig handelen probeerden politici, politiekorpsen en een piloot de situatie te oplossen.

 

Corona-proof naar de voorstelling

PAARD en Firma MES bieden de bezoekers een Corona-proof ervaring. Bij binnenkomst wordt een aantal vragen gesteld omtrent de gezondheid, er is een 1.5 meter-routing, er zijn verschillende desinfectie-posten en solo en duo-zitplaatsen staan 1.5 meter van elkaar af.

 

De VGHP biedt haar leden de mogelijkheid om tegen gereduceerde prijs de voorstelling bij te wonen.

Voor de matineevoorstelling op zondag 20 september 2020 aanvang 15.00 uur, heeft de VGHP 50 plaatsen kunnen reserveren. De voorstelling duurt ongeveer vijf kwartier. Na afloop is er gelegenheid om met de acteurs na te praten.

 

De normale entreeprijs is € 20,00 per persoon. Voor leden van de VGHP bedraagt de prijs € 7,50 (de VGHP draagt € 12,50 bij). Wilt u een introducé meenemen, die geen lid van de VGHP is, dan bedraagt de entreeprijs voor die introducé € 17,50 (De VGHP draagt € 2,50 bij).

 

Het is nog mogelijk om plaatsen te bestellen door u aan te melden bij de activiteitencommissie acvghp@vghp.nl.

Het bedrag voor de entree moet worden overgemaakt op de rekening van de VGHP NL29 ABNA 0591 1045 55 o.v.v. de namen van de personen die de voorstelling bijwonen.

Let wel: Uw reservering is pas geldig nadat het bedrag op de rekening is bijgeschreven.

Alle andere activiteiten zijn tot nader order afgelast !!

Voor alle activiteiten geldt:


Ga gewoon eens kijken en neem gerust iemand mee. Ook hij/zij zal een paar gezellige uurtjes doorbrengen.